Yelloc

Yelloc

YELLOC®  MILJÖPLUGG

YELLOC® utvecklades för att bli en miljöplugg som kunde stoppa hydraulolja från att läcka från hydraul-system i samband med byten av trasiga hydraulslangar och därigenom minimera oljeutsläpp i naturen.

De stora aktörerna inom hydraulikbranschen kan idag erbjuda produkten. Idag används YELLOC® miljöplugg inte bara i hydraulslangar utan även i maskiner och motorer i samband med maskindelsbyten. Det är mer än miljöaspekterna som driver användarna. Många gånger kan YELLOC® rädda olja för tusentals euro från att rinna ur maskiner och motorer medan ett haveri i en annan del av maskinen åtgärdas. Att miljön samtidigt mår bra blir ett extra plus.

YELLOC® miljöplugg är inte bara beständig mot hydraulolja. Materialet står emot alla typer av oljor och de flesta kemikalier som förekommer på marknaden samt drivmedel som t.ex bensin och diesel. Det är inte konstigt att miljöpluggen blivit en favorit vid de stora verkstäderna.

YELLOC® är en nyhet på marknaden och såväl namnet som pluggen som sådan omfattas av immateriella skydd och du kan nu köpa dem hos Wikro Systems.

Nu finns även Mixboxen hos oss!

- olika storlekar i ett paket!

 

VIKTIG INFORMATION

  • Rengör alltid pluggarna före återanvändning.
  • Endast för trycklösa system och vakuumsystem med lågt undertryck.
  • Temperaturområde: -25° C - +90° C
  • Dimensioner: MICRO 1-10 mm, STD 5-22 mm, XL 13-42 mm
  • Användning: Inga verktyg behövs. För in, tryck och vrid samtidigt.

Om pluggen är för lång kan den med fördel kapas, det är därför YELLOC® Miljöplugg görs solid. Lämna alltid tillräckligt med material utanför hålet så att du enkelt kan avlägsna pluggen när arbetet är färdigt.